torstai 17. syyskuuta 2009

17.9.09 klo 7:45 Veli Ponteva 246g

Äiti ja Poika Ponteva


Ylpeä äiti
Pikkumiäs ;)



Sulokuonot ;)


Tässä siis tämä Noomin ja Amoksen rakkaudenhetelmä:) Nii-in, yksi vaava siellä sitten vain olikin mikä maanantaina käytiin oikein vielä röntgalla todentamassa. Kauhuskenaarioita mielessä jo pyörittelin, että kuinkahan tässä oikein tulee käymään mutta Onneksi kaikki meni hienosti ja Noomi sai pikkumiähen maailmaan ihan omin voimin. Hieno tyttö:)

Äidin vaistot Noomilla heräsivät heti ja on Noomi ollutkin oikein hellä ja hoivaava äitikoira alusta asti. Olisihan noita marsupilameja voinut muutama lisääkin tulla niin olisi tuota "rakkautta" riittänyt taatusti niillekin pienille:) Niin hyvin tuo mamma näyttää vauvaansa hoitavan, että toivottavasti ei putsaa poikaa puhki asti:O!

Maitobaarikin aukesi heti syntymän jälkeen ja pikkumiähellä onkin sitten valinnanvaraa mistä hanasta juoda kun noita kilpailijoita ei ole. Hienosti on painokin poitsulla nousussa. Ja muutenkin pentulaatikossa rauha maassa. Täällä siis kaikki hyvin. Meillä ihmisilläkin:) Nyt vaan annetaan mamman hoitaa rauhassa pikkumiästä ja annetaan toipua rauhassa aamun kovasta urakasta.

3 kommenttia:

  1. Ihana ihana pötkylä :) Kaunis pää pojalla! Mammalle hoitoiloa ja pennulle pusuja,
    t Helkky&Co

    VastaaPoista
  2. IHANA pieni! Saa poika ainakin paljon huomiota osakseen :)

    VastaaPoista
  3. Onnea vaavista! Parempi tämä yksi kuin ei mitään.:)

    VastaaPoista