lauantai 19. syyskuuta 2009

Ikää reilut 2 vuorokautta

ja painoa tullut jo huimasti lisää! Pikku-Prinssi painoi iltapunnituksella jo huimat 362 g, joten eväät on poijaalle maistunu hyvin!:O! Pentulaatikossa on rauha maassa ja Prinssi on kovin tyytyväinen, tuhisee ja tissittelee:) kitise ei lainkaan vaikka luulisi tuon ruokamäärän jo aiheuttavan vatsanväänteitä... Ihana pieni punkero Prinssistä on tullut jo tässä ajassa:)

Noomi jaksaa hyvin. Ruoka maistuu ja palautuminen synnytyksestä näyttäisi alkaneen hienosti. Nisät ovat hyvässä kunnossa. Toivoa sopii että ongelmilta vältyttäisiin jatkossakin! On se vaan hieno äiti-koira. Hoivaa ja hoitaa antaumuksella. Enpä vielä olekaan Noomia nähnyt viihtyvän yhdessä paikassa noin kauan kerrallaan:D

Pikku-Prinssin nenun seutu on alkanut pigmentoitua vauhdilla tämän päivän aikana. Ihana punainen nessu on alkanut saamaan tummaa väriä yllensä jo hiukan. Koitan saada kuvan huomenna napatuksi pikku nessusta! Nyt lähdetään saunaan ja nauttimaan lauantai-illasta. Tultiin hiljakkoin muun porukan kanssa 2 tunnin metsälenkiltä ja tarpomisen huomaa kyllä jaloissa... ja melko raukeessa koikkulaumassa;) Nauttikaahan tekin lauantaiehtoosta!

5 kommenttia: